Tennis- ja monitoimikenttien huollot


- Tekonurmien huollot ja puhdistukset

- Plexipavekentän korjaukset

- Tiilimurskekentän massan lisäys ja rajaviivojen oikaisut

Tennis- ja monitoimikentät

Tarjoamme tenniskentät kokonaistoimituksina suunnittelusta pinnoiteasennuksiin.

Yli 300 rakennetun ja pinnoitetun tenniskentän kokemuksella osaamme löytää oikean ratkaisun jokaiseen tarpeeseen niin tennishalleille, seuroille, yksityisille pelaajille ja kentänrakentajille. Tarvittaessa toteutamme ja toimitamme kaiken mitä kenttäprojetiisi tarvitset: sunnittelu, maanrakennus, ITF- hyväksytyt pinnoitteet, kenttätarvikkeet sekä panssariverkko-ja kolmilanka-aidat.

Tekonurmi

Tekonurmitenniskenttä Tampere

Tekonurmikentät ITF-hyväksytystä tekonurmesta
Hiekkatekonurmi mahdollistaa pitkän pelikauden ja on helppohoitoinen ratkaisu.
Urakoimme ITF-sertifoidusta, tenniskäyttöön suunnitellusta, jäädytyksen ja lämmityksen kestävästä tekonurmesta pitkäikäiset ja helppohuoltoiset tenniskentät. Huolehdimme myös kenttäsi kunnosta, ja suoritamme keväthuollot, täyteaineen lisäykset ja sammalenpoistot nykyaikaisin laittein ja menetelmin.

Plexipave ja Acrylotex

Plexipave Lingsköping

Plexipave akryylikentät
Maailman suurin akryypinnoitteiden valmistaja California Products on myöntänyt meille virallisen Plexipave-tuotteiden maahantuojan ja asentajan aseman Suomessa ja Baltiassa.

Plexipavella on erinomaiset peliominaisuudet sekä kitka kaikissa olosuhteissa, ja lisäksi pinta kestää monipuolista käyttöä kuten mm. jäädyttämisen.

PLEXIPAVE VÄRIKARTTA

Plexipave Competition - ammatti- ja kisakentät

Plexipave Competition on kehitetty Suomessa vastaamaan aktiivi- ja kilpapelaajien tarpeita.

Plexipave Competitionin joustokerros rakennetaan kumirouheen ja polyuretaanin seoksesta joka asennetaan erikoslevittäjällä, menetelmällä saavutetaan äärimmäisen tasainen lopputulos. Asennuspinta AB8/60 + 11/80 tai betonilaatta. Joustokerros käsitellään useilla erilaisilla kovapolyuretaani- ja tarvittaessa lasikuitukerroksilla jolloin kenttäpintaan saadaan optimaalinen pelijousto. Varsinaiset Plexipave-kerrokset asennetaan useana kerroksena kolaamalla. Rajaviivat maalataan aina käsin Plexipave-rajaviivamaalilla.


Plexipave Hard Court -huippupelejä ulkona

Plexipave Hard Court asennetaan ulkokäytössä betonin tai AB 8/60 + AB 11/80 asfalttibetonin päälle, jolloin muodostuu vettä läpäisemätön kenttärakenne. Kentän sivukaltevuus 0,5-1%. Plexipaven asennus tapahtuu aikaisintaan 7 vuorokauden kuluttua asfaltoinnista. Asfaltti tasataan tarvittaessa, jonka jälkeen asennetaan Acrylic Resufacer- tasauskerros.

Plexipave-pinnoitetta kolataan kahdesta neljään kerrosta, jonka jälkeen rajaviivat maalaatan käsin Plexipave-rajaviivamaalilla. Kerrosvahvuus on 2-5mm riippuen erilaisista pohjakäsittelyistä ja tasauskerroksista.


Plexipave-R - kustannustehokas monitoimikenttä

Plexipave-R yhdessä avoimen AAB 8/60 + AAB 11/80 asfalttikerroksen kanssa muodostaa monikäyttöisen pinnoitekokonaisuuden tennis-ja monitoimikentille joka voidaan jäädyttää talvella luistinradaksi.

Asennus tapahtuu ruiskuttamalla, 7 vuorokauden kuluttua asfaltoinnista. Asennusta voidaan nopeuttaa käsittelemällä asfaltti laimealla hapolla. Rajaviivat asennetaan moottoriruiskulla maalaamalla. Valmiin 3-komponenttisen seoksen määrä avoimelle asfaltille on noin 1,5kg/m2 noin 1mm kerrosvahvuudella. Asfaltin vedenläpäisyn tulee säilyä ruiskutuksen jälkeen.


Plexipave Acrylotex - pihojen ja väylien värittäjä

Acrylotex-pinnoite kuuluu samaan tuoteperheeseen. Erona on hieman poikkeava täyttöfilleri, jota voidaan sekoittaa viivamaalien kanssa ja lisäaineilla pinnoitteesta saadaan myös kovempi kuin tavallinen Plexipave. Käyttökohteena koulujen ja päiväkotien pihat, kevyenliikenteen väylät, merkinnät ja monitoimikentät. Asennus tehdään AB 8 Asfalttibetonille tai betonilaatalle.

Ziegelrot ja Canada Tenn

Ziegelrot-massakenttä Tallinna

Ziegelrot ja Canada Tenn massakentät

Tarjoamme korkealuokkaiset Ziegelrot-tiilimurskat ja CanadaTenn massat urakoituna.
- Ziegelrot hoito- ja lisäysmassat toimitetaan 1000kg suursäkeissä tai 25kg säkeissä 1000kg kuormalavoilla
- Canada Tenn pintagranulaatti 30kg ja perusmassa 50kg säkeissä. Lavapainot 1000kg tai 1200kg.